Bemutatkozás

Image

Berecz Adrienn vagyok, Egerben születtem és élek. Lassan 10 éve foglalkozom esküvőszervezéssel, ami kezdetben hobbiként indult, de mára már sokkal többet jelent. Nagy örömmel tölt el az, hogy a főállásom is rendezvényszervezés. Közel 3 éve „hazaérkeztem”, hiszen engem bíztak meg az Eszterházy Károly Egyetem rendezvényszervező csoportjának kialakításával és vezetésével. Szerencsésnek mondhatom magam, mert azt csinálhatom, amit imádok, amiben otthonosan mozgok.

Eger egyik legexkluzívabb rendezvényhelyszínén közel 150 boldog pár esküdött már egymásnak örök hűséget és én örömmel segítettem nekik abban, hogy minden csak róluk szóljon, az ő stílusukat tükrözze, mindenki az ő szerelemüket ünnepelje.
De a felejthetetlen nap, legyen bárhol, attól lesz egyedi, hogy ha minden a Ti elképzeléseiteknek megfelelően valósul meg. Legyen a helyszín romantikus vagy természetközeli, történelmi vagy klasszikus én segítek, hogy a legapróbb részlet is a helyére kerüljön, minden gördülékenyen menjen és Ti válhassatok közös filmetek főszereplőivé!

Saját, 2018-as esküvőm megszervezése, nagy izgalommal töltött el még úgy is, hogy pontosan tudtam mit szeretnék és mely szolgáltatókhoz fordulhatok bizalommal, kiknek a közreműködésével a Nagy Napunk tökéletes lehet. Azt gondoltam már rengeteg menyasszonyt láttam, nem lesz nagy dolog. Mégis az volt! Fantasztikus érzés volt menyasszonynak lenni, oltár elé állni és kimondani az IGEN-t. Madarat lehetett volna velem fogatni!

Rengeteg munka meghozza a gyümölcsét, amikor elérkezünk az esküvő napjához. Leírhatatlan örömmel tölt el a boldogság, amit akkor látok, kiváltságként élem meg. Akármilyen közhelyes is egy pár életében ez az egyik legszebb nap!

Nagyon köszönöm, ha bizalmat szavaztok!

© 2024 edesalomeskuvo.hu | Minden jog fenntartva!