Esküvőszervezés

Image
Az első személyes találkozó alkalmával elmesélitek mik az elképzeléseitek mi az, amiben biztosak vagytok és mi az, amiben bizonytalanok. Vannak olyan párok, akik tudják, mit szeretnének, kész tervekkel érkeznek és vannak, akik nem, egyik sem gond. A lényeg, hogy a Ti filmetek forgatókönyve pörögjön le a Nagy Napon, úgy ahogyan azt megálmodtátok. Nincs két egyforma esküvő, minden esküvő egyedi, minden pár egyéniség.

Az első beszélgetés alkalmával, fölvázolom az általam kínált szolgáltatásokat eldönthetitek, hogy nektek melyik a legmegfelelőbb. Több variáció közül választhattok, ha már elkezdtétek a szervezést, de elakadtatok akkor szívesen irányt mutatok ebben az estben elég a tanácsadó beszélgetés is. Az is előfordulhat, hogy mindent leszerveztetek, de szeretnétek, hogy a jelenlétemmel biztosítsam nektek azt, hogy minden úgy történjen, ahogyan elképzeltétek. A legtöbbször választott lehetőség, hogy a kezdetektől végig kísérlek benneteket egészen az oltárig. A komplett szervezés és lebonyolításnál folyamatos elérhetőséget és az ésszerűség határán belül igény szerinti korlátlan találkozási lehetőséget biztosítok. Egy hosszú közös munka lesz, legtöbbször egy évig is tarthat persze van, hogy kevesebb időt ölel föl. Azért leszek mellettetek, hogy minden rendben menjen, és ha bármi gond adódik, igyekszem minél hamarabb megoldani, közreműködni. Fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő dátumot, helyszínt, szolgáltatókat, minden apró részletet kidolgozunk, átbeszélünk. Természetesen mindvégig figyelembe véve az esküvőre szánt keret nagyságát.

Célom, hogy olyan csapatot kapjatok, akik megbízhatóak, profik és végig a segítségetekre lesznek. Készül ajánlat mely tartalmazza az árakat minden szolgáltató és szolgáltatás rövid jellemzését, különböző referencia anyagokkal. A találkozások alkalmával az esküvőtök forgatókönyve szépen alakulni fog és a kitűzött dátum előtt már hetekkel kész menterend lesz a kezetekben, mely megnyugvással fog eltölteni Benneteket a szolgáltatókat és a helyszínt is!
Innentől semmi akadálya nincs annak, hogy a Ti megálmodott közös filmetek forogjon az esküvő napján!
"A pillanatok zörögve elvonulnak, de te némán ülsz fülemben.
Csillagok gyúlnak és lehullnak, de te megálltál szememben."
József Attila
© 2024 edesalomeskuvo.hu | Minden jog fenntartva!